Austria
Jurnal de Călătorie Experiențe

În Austria „într-un picior”

Ți-a plăcut? Dă mai departe!
  •  
  •  

Pentru că de-a lungul vacanțelor noastre am adunat o serie de experiențe, unele amuzante, altele din care am învățat diverse lucruri, m-am gândit să le împărtășesc și cu voi.

Astăzi o să vă povestesc despre cum am mers „într-un picior” în Austria.

Era în 2017. Pe vremea aceea ne cam stabileam concediul de vară cu cel puțin jumătate de an înainte. Așa că pentru iulie 2017 destinația era bătută-n cuie: Austria.

Plănuiam un roadtrip cu niște prieteni, care să includă Viena, Salzburg, un pic de Bavaria (că tot era aproape) și 5 zile în Kaprun, pentru experiențe montane. Zis și făcut. Doar că prin iarnă am avut un mic accident: mi-am luxat rotula.

Am stat cu orteză, am făcut artroscopie, am făcut recuperare dar articulația mea era aproape blocată. În 6 luni de la accident abia dacă îndoiam piciorul la 90 grade. Dar am decis să nu renunț la vacanță.

Așa că am plecat cu un picior pe jumătate nefuncțional. În primele zile ajungeam cu piciorul umflat la cazare. Dar ce să vedeți, după vreo câteva zile din astea articulația mea a început să se deblocheze. Ceea ce nu reușisem în luni de zile de recuperare, am reușit în câteva zile de vacanță: să merg normal.

Am urcat chiar și pe munte. Acum nu vă închipuiți nu știu ce traseu solicitant, dar suficient cât să pot să văd asta 🙂.

Zell am See

MORALA: Uneori avem nevoie doar de o mică schimbare (chiar și de perspectivă) pentru a ieși din blocaj.


Ți-a plăcut? Dă mai departe!
  •  
  •  

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back To Top