Politica de confidențialitate

Cine sunt

Adresa sitului web este: www.jurnaldecalatorie.ro.

Ce date personale colectez și de ce le colectez

Comentarii

Folosesc pluginul Facebook Comments pentru ca tu să poți folosi contul tău de Facebook pentru a lăsa comentarii. Acest plugin colectează datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului, stochează și trimite cookie-uri browserului tău și monitorizează interacțiunea ta cu interfața de comentarii, inclusiv corelarea contului tău de Facebook cu orice acțiune faci folosind interfața (precum like pentru comentariul cuiva, reply la alte comentarii), dacă ești logat pe Facebook. Pentru mai multe informații despre cum sunt folosite datele, vezi politica de confidențialitate a Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update

Media

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Back To Top